Om NC-Spectrum

NC-Spectrum er et norsk selskap med høy kompetanse innen nettverk og informasjonssikkerhet. Vi har kunder over hele landet, både i offentlig og privat sektor. Det meste av vårt arbeid utføres fra vår operasjonssentral for nettverk og sikkerhet (NOC og SOC) i Kviteseid, der vi har vårt hovedkontor.

Vi yter alltid vårt beste for å sørge for at vår visjon «trygghet for våre kunder» oppfylles. Gjennom kvaliteten på våre leveranser skal kunden oppleve trygghet. Vi ivaretar kundens interesser, har kompetanse på gjeldende lovverk, og sørger for stabil og proaktiv drift til riktig pris.

NC-Spectrums misjon er å utvikle, selge, levere og drifte markedsledende kompetanse og tjenester innenfor digital infrastruktur og informasjonssikkerhet. Våre kunder, som er virksomheter med nettverkstekniske behov, skal oppnå økt konkurransekraft og en enklere hverdag. Vi skal sammen bygge langsiktige og utviklende samarbeid med lokal forankring.

Vi bistår våre kunder med rådgivning og tjenester innen nettverk og informasjonssikkerhet, og kan blant annet utføre nettverksrevisjoner, IT-sikkerhetsrevisjoner og ROS-analyser. Vi bistår også med prosjektering, etablering og drift av nettverk.

Våre konsulenter er ingeniører/sivilingeniører, nettverksteknikere og IT-teknikere. I tillegg har konsulentene en rekke sertifiseringer som CCNA, CCNP routing and switching, CCNA security, CCDA design associate, CCIE routing and switching, CCNP security, SolarWinds, MikroTik MTCNA og MikroTik MTCWE.

 

Jobbe hos oss
Vi er alltid på jakt etter flinke folk og du er velkommen til å sende en søknad til post@nc-spectrum.no.

Organisasjonsnummer: 989 635 719